De Divi Builder

Het meest populaire WordPress-thema ter wereld en de ultieme WordPress-paginabuilder
agsdix-fas fa-code

Geen coding vereist

De Divi Builder is dé oplossing voor het bouwen van prachtige WordPress-pagina’s, zelfs als je geen ervaring hebt met coderen. Met Divi Builder kun je alles visueel bouwen, zonder enige kennis van codering. Starterssite.be maakt het gemakkelijk voor beginners om hun website te bouwen zonder dat ze hoeven te coderen.

agsdix-smt1-build

Woo builder

Divi is een fantastische keuze voor beginnende gebruikers en biedt een naadloze integratie met WooCommerce. Dankzij de specifieke WooCommerce-integraties van Divi kan je moeiteloos en gratis je producten online verkopen. Start vandaag nog je webshop op Starterssite.be met Divi en geniet van de ongekende mogelijkheden die WooCommerce te bieden heeft.

agsdix-smt2-local-library

40+ Content Modules

Modules zijn de essentiële bouwstenen van uw website. Met de diverse verzameling van meer dan 40 modules van de Divi Builder op Starterssite.be kunt u uw website moeiteloos aanpassen en naar uw wensen vormgeven. Deze veelzijdige modules laten u alles bouwen wat u maar kunt bedenken. Ontdek de mogelijkheden en geef uw website de uitstraling die het verdient.

agsdix-fab fa-stack-overflow

800+ vooraf gemaakte Layouts

Aan de slag gaan met de Divi Builder op Starterssite.be is super eenvoudig! Met onze geweldige, vooraf gemaakte lay-outs en de mogelijkheid om uw eigen lay-outs te maken en op te slaan, kunt u moeiteloos nieuwe pagina’s creëren. Probeer het vandaag nog en ontdek de meer dan 800 vooraf gemaakte lay-outs die we te bieden hebben!

Wat is Divi

Bouw verbluffende Layouts

Zeg vaarwel tegen je saaie website

en bouw iets spectaculair

Pas uw website aan met het eigen overkoepelende ontwerpsysteem van Starterssite.be. Bewerk het standaardontwerp van elk element en zie hoe de wijzigingen automatisch worden doorgevoerd op uw hele website. Met de mogelijkheid om thema’s voor de hele site te bouwen en ontwerpen voor de hele site aan te passen, biedt Starterssite.be de perfecte combinatie voor een gepersonaliseerde website.

Meer dan 40 content modules

Modules zijn de bouwstenen van uw pagina

h

Text

Image

Image/Icon Blurb

Call To Action

Bar Counters

Number Counter

Circle Counter

Countdown Timer

Pricing Table

Toggles

Accordion

Tabs

Gallery

Project Portfolio

Filtered Portfolio

Slider

w

Blog

Newsletter Signup

Login Form

Contact Form

Divider

Map

Audio Player

Person

Social Follow

|

Testimonial

Widget Area

Sections

Video

Video Slider

Post Title

Code

Fullwidth Map

Fullwidth Image

Fullwidth Slider

Fullwidth Post Title

Fullwidth Code

a

Fullwidth Menu

Fullwidth Portfolio

Fullwidth Header

De toekomst van WYSIWYG

Divi tilt WordPress naar een heel nieuw niveau met zijn ongelooflijk geavanceerde Visual Builder-technologie

Je hebt nog nooit zo’n WordPress-website gebouwd. Divi is meer dan alleen een WordPress-thema, het is een volledig nieuw platform voor het bouwen van websites dat de standaard WordPress-berichteditor vervangt door een enorm superieure visuele editor. Zowel ontwerpprofessionals als nieuwkomers kunnen er van genieten, waardoor u met verrassend gemak en efficiëntie spectaculaire ontwerpen kunt maken.